ESQ Webhosting

Soluții de găzduire simple, pe platforme puternice si SSD, de la 4 EUR / lună.
Conturile premium au domeniul inclus.

VPS performante

Servere virtuale cu resurse generoase, de la 19,9 EUR / lună

Servere Dedicate

Resurse hardware reale la dispoziția ta, de la 129 EUR / lună fără TVA

Web Design

Responsive Design cu tehnologii de programare de ultimă generație, pentru afișare pe toate dispozitivele

SHARED HOSTING

Găzduirea Partajată (Shared Hosting) permite funcționarea mai multor websituri pe același server.

Găzduire Partajată Standard, cu costuri mai mici și resurse optime, sau Premium, cu resurse generoase și număr limitat de utilizatori concurenți pe același server.

VIRTUAL PRIVATE SERVER

Controlul și funcționalitatea unui server dedicat, într-un mediu de găzduire scalabil, puterea unui întreg Server Virtual la dispoziția ta.

Alege un plan VPS și ai posibilitatea de a adăuga mai multe resurse pe măsură ce vor fi necesare.

SERVERE DEDICATE

Închiriere servere cu configurații recomandate în cazul aplicaţiilor critice pentru care disponibilitatea și stabilitatea sunt importante.

Includ servicii opționale de preinstalare Linux CentOS, Ubuntu, Debian sau Windows.

DOMENIU WEB GRATUIT

Pentru Găzduirea Partajată Premium și toate ofertele de Server Virtual Privat, înregistrăm și oferim inclus în preț domeniul ales (.com, .org, .net, .biz) pentru primii 2 ani de utilizare.

CERTIFICAT SSL GRATUIT

Protecția conexiunii la websitul tău este acum securizată gratuit, cu un certificat SSL/TLS pe care ti-l oferim ca și serviciu inclus în toate pachetele de găzduire partajata (shared hosting). Poți alege între SSL emis de către cPanel (Comodo) sau Let’s Encrypt.

MIGRARE GRATUITĂ

Pentru conturile găzduite anterior pe servere cu CPanel, în limita a 10 GB de arhivă de salvat, migrarea către conturile noi o putem face noi fără nici un cost din partea clientului. Pentru servicii de migrare a datelor de pe alt tip de server, contactează-ne.

%

UPTIME GARANTAT (SLA)

Servere puternice, optimizate pentru servicii de găzduire, vor asigura disponibilitatea websitului tău. Folosim hardware de ultima generaţie, platforme dual socket Xeon, cu minim 128GB RAM, SSD, iar serverele sunt colocate in centru de date profesional TIER 3 din Bucureşti.

ZILE RETURNARE BANI

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre de găzduire web, poți cere returnarea plății în primele 30 de zile de la activarea contului și în 48 de ore de la solicitare îți returnăm banii înapoi în cont.

Fără întrebări. Fără nici un fel de justificări. Fără nici o altă taxă.

SERVICII DE GRAFICĂ ȘI WEBDESIGN

Completăm serviciile de găzduire cu servicii webdesign profesional. Implementam soluții cunoscute CMS si eCommerce (WordPress, Joomla, Drupal, PrestaShop, Magento). Avem deja un număr mare de clienti multumiți.

Vino să te convingi!

HOSTING GRATUIT PENTRU COMPANII NOI

Nici nouă nu ne-a fost ușor la început și tocmai pentru că înțelegem cât conteză o mână de ajutor, pentru companiile nou înființate, oferim GRATUIT pachetele de Găzduire Partajată Standard Start pentru primul an de contract.

Ai 12 luni să te convingi de calitatea serviciilor noastre,  iar la sfârșitul acestei perioade ne dorim să ne ramâi client fidel.