SHARED HOSTING
Găzduire Partajată Standard, cu costuri mai mici și resurse optime, sau Premium, cu resurse generoase și număr limitat de utilizatori concurenți pe același server.

Află mai mult

VIRTUAL PRIVATE SERVER
Puterea unui întreg Server Virtual la dispoziția ta. Alege un plan VPS și ai posibilitatea de a adăuga mai multe resurse pe măsură ce vor fi necesare.

Află mai mult

SERVERE DEDICATE
Recomandate pentru aplicaţii critice pentru care disponibilitatea si stabilitatea sint importante. Includ preinstalare Linux CentOS, Ubuntu, Debian sau Windows.

Află mai mult

OFERTA COMPANII NOI
Nici nouă nu ne-a fost ușor la început și tocmai pentru că înțelegem cât conteză o mână de ajutor, pentru companiile nou înființate, oferim GRATUIT pachetele de Găzduire Partajată Standard Start pentru primul an de contract.

Află mai mult

DOMENIU GRATUIT
Pentru Găzduirea Partajată Premium și toate ofertele de Server Virtual Privat, înregistrăm și oferim inclus în preț domeniul ales (.com, .org, .net, .biz) pentru primii 2 ani de utilizare.

  • GARANȚIE 30 ZILE
  • MIGRARE GRATUITĂ
  • UPTIME 99.5%

Îți returnăm banii

Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre de găzduire web, poți cere returnarea plății în primele 30 de zile de la activarea contului și în 48 de ore de la solicitare îți returnăm banii înapoi în cont. Fără întrebări. Fără nici un fel de justificări. Fără nici o altă taxă.

Servicii de migrare a datelor incluse

Pentru conturile găzduite anterior pe servere cu CPanel, în limita a 10 GB de arhivă de salvat, migrarea către conturile noi o putem face noi fără nici un cost din partea clientului. Pentru servicii de migrare a datelor de pe alt tip de server, contactează-ne.

Garantarea funcționării serviciilor

Servere puternice, optimizate pentru servicii de găzduire, vor asigura disponibilitatea websitului tău. Folosim hardware de ultima generaţie, platforme dual socket Xeon (hexa-core), iar serverele sunt colocate in centru de date profesional TIER 3 din Bucureşti.