Găzduirea Partajată Standard

cu stocare pe SSD

Găzduirea Partajată Standard are costuri mai mici și resurse optime alocate, fiind destinată tipurilor de website cu necesar de resurse redus, dealtfel cel mai răspândit tip de website in Internet. Serverul care susține acest tip de servicii este gândit să servească mai multe sute de conturi simultan.

*) Preț lunar plătibil în avans pe un an. Prețul nu include TVA 19%.

Găzduirea Partajată Premium

cu stocare pe SSD

Găzduirea Partajată Premium oferă resurse hardware consistente și un spațiu de stocare extins. Pe serverele noastre care gazduiesc conturi de tip Premium, sunt instalate maxim 20 conturi simultan , care împart mult mai eficient infrastructura hardware – software, putând susține aplicații complexe, consumatoare de resurse. Găzduirea de tip Premium include un domeniu la alegere .ro, .eu, .com, .org, .net, .biz, etc.2

*) Preț lunar plătibil în avans pe un an. Prețul nu include TVA 19%.
**) Domeniile cu extensiile .ro, .eu, .com, .org, .net, .biz se înregistrează anual, după plata în avans a contului de găzduire.

Specificații comune

Toate conturile de tip partajat, instalate pe serverele noastre, beneficiază de:

  • Uptime garantat 99.9%
  • Back-up server la 24 ore
  • Costuri de instalare incluse în preț
  • Server cu Linux CentOS și interfață de administrare cPanel (demo)
  • Email – POP3 / SMTP / IMAP; Filtru SPAM / Antivirus
  • Web Email cu 3 clienti la alegere (RoundCube, Horde, SquirrelMail – incluse în cPanel)
  • Limitat la maxim 200 de emailuri care se pot trimite într-o oră de la un cont (politica anti-spam). La cerere, aceste valori pot fi modificate.
  • Redirectionare casuta e-mail / Raspuns automat / Liste email
  • PHPMyAdmin / Web Based FTP / File Manager / Protectie Hotlinking / Protectie directoare / IP Deny Manager

Specificații hardware

Infrastructura este bazată pe servere cu minim CPU Dual Intel Xeon 10 Core HT (E5 26xx v2), minim 128GB RAM, HDD Enterprise SSD / SSD / SAS, Controller RAID hardware cu capacitor (FBWC) și surse de alimentare redundante.

Serverele și echipamentele active sunt instalate în Datacenter ce beneficiază de protecție la întreruperile de tensiune (UPS, generator electric), conexiune redundantă la Internet (minim 2 provideri), acces protejat și supraveghere 24/7.