Servere dedicate

intel_web

 

Închiriere servere noi instalate in Datacenter, cu posibilitate de achiziție, sau oferim servicii de colocare a serverelor tale.

ESQ beneficiaza de suportul si cunostintele solide ale echipei ESQUARE SYSTEMS, integrator de servere si statii de lucru, partener Intel (Intel Gold Partner). cu o experiență de peste 9 ani în servicii de integrare infrastructură IT (servere, cablare structurată, … ) garantând performanțele și fiabilitatea soluțiilor oferite.

Preț lunar plătibil în avans pe un an. Nu include TVA 19%. Se poate opta pentru plata lunară, cu recalcularea prețului.

Toate Serverele Dedicate conțin ca dotare standard

  • Server HP sau DELL, la alegere, in funcție opțiunea Clientului și de modelele disponibile în stoc la momentul comenzii.
  • Instalarea și punerea în funcțiune incluse în preț. Instalare inclusă și pentru opțiunea OS Linux (CentOS, Ubuntu) sau Windows.
  • Acces direct la interfața de management iLO / DRAC.
  • Până la 4 adrese IP publice. Fiecare server dedicat se oferă cu minim 1 IP public (routable IP) care poate fi suplimentat gratuit, la cerere, cu până la 3 IP-uri publice
  • Înlocuirea echipamentului în maxim 4 ore in cazul defectării.
  • Datacenter performant cu monitorizare 24/7, acces Internet și alimentare electrică redundante (2 linii Internet, UPS, generator electric).

Sisteme de operare la alegere

Sistemele de operare CentOS, Debian, Ubuntu si Windows pot fi instalate imediat ce ai comandat serverul. Aceasta nu te limiteaza insa in a instala pe serverul tau dedicat, cu resurse proprii, orice sistem de operare compatibil cu infrastructura ofertată.

Poți cumpăra serverul

Poți deveni proprietarul serverului după 24 luni dacă alegi aceasta opțiune, plătind o mică rată lunară, sau în orice moment al contractului, dacă ai nevoie să dispui de un server mai ieftin, căruia i-a scăzut prețul odată cu perioada de utilizare.